Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка родом із Рахнів-Лісових, виходить заміж. Про­позицію руки і серця вона отримала прямо під час святкування власного дня народження.

Його красуня відсвяткувала в одному з найдорожчих ресторанів-готелів біля Львова. Прилетіла напередодні чартерним рейсом. На ве­чірку завітали співак Іван Наві, ведуча Катерина Осадча, рідні та друзі. Гостей розважав співак MONATIK, саме під його пісню «Вечность» наречений Іванни зробив їй пропозицію, подарувавши перстень з діамантом п’ять каратів. Зі сльозами на очах наша землячка відповіла «так». Як розповіла Іванна, вона здогадувалася про пропозицію…

– Мій обранець — родом з Казахстану, познайомилися ми в Іспанії майже два роки тому. Моє ставлення, не в образу чоловікам-казахам, було не дуже. Але своєю поведінкою коханий довів, що виняток є всюди, — зазначила Іванна Онуф­рійчук. — Він дарував мені квіти і плюшевих ведмедиків, які заселили всю квартиру. Для них вже потрібно купувати окреме житло! Перше освідчення він зробив мені під час карантину. Ми не бачилися три місяці, коханий організував онлайн-побачення і цілий квест. Там він і сказав: «Я тебе люблю і хочу, щоб ти стала моєю дружиною».

Ось такі букети дарує коханий Іванні

Зазначимо, що Іванна Онуфрійчук навчалася в Академії митної служби України в Дніпропетровську. Після того працювала більше року старшим інспектором митної служби України у службі боротьби з контрабандою на кордоні з Молдовою. З часом перевелась до Міністерства екології в Київ і ще рік працювала в юридичному департаменті. Окрім роботи в державній установі, була моделлю. Іванна стала обличчям відомих глянців, знімалась у рекламних роликах. Окрім того, красуня знялася у реаліті-шоу: «Богиня шопінгу», «Ікона стилю», «Інтуїція», «Панянка-селянка» та у кліпі гурту «Bigudi SHOW». Має титули у конкурсах краси «Міс Принцеса України» та «ТОР-7 Miss Princess of the World». Після того наша землячка стала сконцентрована на телевізійній кар’єрі і стала ведучою програми «Без краватки», у якій проводить інтерв’ю з відомими чоловіками країни.

– Під час роботи моделлю у мене кардинально змінилася думка про цю сферу. Хоча багато говорили, що це «бруд­но, це як проституція і ескорт». Ніде правди ді­ти, мені не один раз пропонували всякі «цікаві варіанти», зна­йомства, але я відразу зрозуміла, що на «темну сторону» ніколи не перейду. Для мене набагато важливіші мої репутація, гідність, моє ім’я і моє майбутнє, яке залежить від цього. Мо­дельний бізнес досить кардинально змінив моє життя, — розповідала у своїх інтерв’ю Іванна. — Змінився темп, оточення змінилося, з’явилися нові знайомства. Настав момент, коли я зрозуміла, що у мене немає часу на держслужбу, яка мені не подобалася, зовсім не надихала і не приносила грошей. І я, не розповівши батькам — тому що вони вірили в мене як у держслужбовця, мама думала, що я буду «генеральшею», — пішла звідти.

Так починався день народження Іванни

До цього часу красуня всіляко приховувала особисте життя. Їй навіть закидали роман з холостяком Іраклі Макацарія.

Коли саме відбудеться весілля Іванни і чи поїде заморський кавалер на сватання саме на Шаргородщину — слідкуватимемо разом.

Віталіна Володимирова