Нещодавно вінничанин Тарас Тополя зізнався, що сам напророчив народження третього сина, коли написав пісню «Я хочу стати тим». Нещодавно, а саме 18 липня, на світ з`явилася нова емоційна пісня «Кіно» від гурту «Антитіла».

Кліп знімали за біблійськими мотивами про плин життєвого часу у пустелі — заповіднику «Олешківські піски», що у Херсонській області. Соліст гурту Тарас Тополя виступив у ролі клоуна та розповідає, що зйомки видалися нелегкими, адже на меті було презентувати світові справжнє життєве КІНО. На зйомки кінострічки запросили любителів «Стимпанку» зі всієї України. Тож участь взяло більше 100 звичайних людей. Окрім того, серед учасників були справжні ілюзіоністи та фокусники, завдання яких — показати людям, наскільки легко їх можна обманути. Тарас наголошує на тому, що не потрібно вдаватися до сучасних ілюзій, адже людське життя незмінне і вже давно прописане в біблійних канонах.

У кінці кліпу головного героя — мене — розривають невдоволені лю­ди, бо так буває, ко­ли ідо­ли падають — лю­­ди ро­зу­міють, що все ілю­зія і їм довгий час брехали. Під час зйомок приспіву по-справжньому закопували «Антитіла» в землю. Це бу­­ло дуже ризиково, але ми не шукаємо легких шляхів. Пісок стискав тіло, було важко дихати та рухати обличчям, і в цей момент дуже постраждали легені, — розповідає Тарас Тополя.

Співак зізнається, що неймовірними складнощами стали погодні умови — температура повітря близько 35-40 градусів і зйомки «під відкритим сонцем». Та для того, щоб вдосконалювати деякі образи, доводилося білі сорочки замочувати у зеленому чаї. По завершенні карантину «Антитіла» пообіцяли, що обов’язково приїдуть з новим хітом «КІНО» до Вінниці.

Софія Копач