Чи візьме участь хореограф зі Жмеринки і як коментує свій роман із Різатдіновою?

Вже цієї осені почнеться новий сезон популярного шоу «Танці з зірками»

Першим його учасником став улюбленець мільйонів українських жінок — співак Олег Винник. Це викликало бурхливу реакцію і ра­дість серед його шанувальників. А тепер артист розсекретив й ім’я своєї партнерки на проєкті — він вийде на паркет разом з Оленою Шоптенко. Вона вже перемагала в «Танцях з зірками» — це сталося у 2006 році в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським.

До речі, Олег Винник передав тан­цювальну естафету ексучасниці «ВІА Гри» Надії Мейхер. Та її прийняла і стала другою зоряною учасницею шоу, а виклик передала ще одній з екс»ВІА Гри» — Санті Дімопулос.

Чимало вінничан нині в очікуванні — чи запросять на шоу «Танці із зірками» жмеринського хореографа Олександра Прохорова?

– Якби я знав відповідь на це питання, я б з вами по­ділився. Але не тільки від мене це залежить. Якщо до мене надійде така пропозиція від продюсерів шоу «Танці з зірками», то я не відмовлюся від такого роду адреналіну і пригоди в своєму житті, із задоволенням візьму участь у новому сезоні, — відповів нам зірковий хореограф.

Додамо, що Олександра Прохорова зі Жмеринки знають як талановитого і технічного партнера. На проєк­ті він був на­дійною опорою і половинкою для гімнастки Анни Рі­затдінової, де пара посіла друге місце. У попередньому сезоні хореограф показував яскраві постановки з Анітою Луценко. Щороку парам приписували романтичні стосунки поза паркетом, бо Олександр Прохоров — холостяк.

– Любов на паркеті, в танцях є завжди! «Танці з зірками» — це шоу не тільки про хореографію, а й про почуття. Для артистів дуже важливо, щоб глядач повірив і пережив з нами емоції. Парний танець — це тісний контакт двох тіл, який здатний викликати симпатію, закоханість, турботу, пристрасть. Іноді ці почуття переходять за рамки паркету в звичайне життя. На проєкті «Танці з зірками» пари настільки віддаються танцю і почуттям, що глядачеві ні­чого не залишається, як пові­рити в їхню щирість. З Анітою Луценко нам приписували роман, хоч вона у цивільному шлюбі. Після спіль­ної фотосесії на пляжі в білих нарядах нам приписали весілля. З Анною Рі­затдіновою — навіть після проєкту люди вірять у любов між нами. Аня — красива, ефектна дівчина, яка не могла мені не сподобатися. Ми багато часу проводили разом не тільки в репетиційних залах, але і в повсякденному житті. Часто доводилося снідати, обі­дати і вечеряти разом і залишатися одним у залі до пізньої ночі. Не можу не сказати, що у мене не виникало симпатії до неї, — додав Олександр. — Днями зворушливо у соцмережі привітав Анну з іменинами.

Хтозна, може, таки знайде наш земляк на паркеті своє кохання, адже пристрасні танці та спільні захоплення зближують…

Віталіна Володимирова