Вперше після послаблення карантину відбувся відкритий фестиваль талантів «Акерманські зірки» на березі моря в Одесі. Юні танцівники два дні поспіль відстоювали честь міста Вінниці. Презентували танцювальні номери класичної хореографії з елементами арт-модерну, джаз-модерну та художньої гімнастики.

Колектив «Alpha Dance Stars» отримав спеціальну відзнаку від телепроєкту «Зіркафест» за художню ці­ліс­ність, чистоту виконання та оригінальність постановок.

Ніка Клімкіна, Ліза Моргунова, Амалія Ісрафілова, Крістіна Лавренюк, Вікторія Романенко, Дмит­ро та Анастасія Герасимови, Марія та Ангеліна Кривошеї – учасники колективу «Alpha Dance Stars», котрі представляли Вінницю на змаганнях. Танцюристи розповідають, що за час карантину встигли скучити за сценою та глядачами.

–Карантин зруйнував усі плани. Ми 2 місяці тренувалися вдома, аби не втратити форму та навички. І ось нарешті він — довгоочікуваний виступ на сцені. Глядачів було мало, і всі тримали дистанцію, але враження неймовірні.

Діти їздили на змагання із супроводом дирекції школи та художнього керівника колективу Світ­лани Замаруєвої. Хореограф зіз­нається, що важко було підготуватися, але кому “важко в навчанні, то легко у бою”.

Софія Копач