У першому потоці, який розпочне свій виступ о 12:00, будуть змагатись жінки вагових категорій, до 47, 52 та 57 кг, а також жінки-ветерани другої вікової групи.

Серед учасниць ми матимемо можливість спостерігати за виступом срібної призерки чемпіонату Європи Дем’ян Зіни, та за боротьбою між чемпіонкою світу серед юніорок Шлопко Тетяною і абсолютною чемпіонкою Європи, срібною призеркою чемпіонату світу Ведмідь Оксаною.

У другому потоці, о 13:00, у боротьбу за медалі вступлять чоловіки вагових категорій до 59, 66 та 74 кг. Серед учасників виступатимуть: багаторазовий чемпіон Європи, призер чемпіонатів світу Гаращенко Ігор; чемпіон та рекордсмен світу і Європи серед ветеранів Чернишов Олександр; чемпіон Європи серед юніорів Кініщук Ростислав; чемпіон Європи серед юніорів Гладкий Віктор; а найтитулованішим атлетом даного потоку є Заслужений майстер спорту, багаторазовий чемпіон та рекордсмен чемпіонатів світу та Європи Чупринко Іван з Вінниці.

І у заключному потоці сьогоднішнього дня, о 15:00, будуть виступати жінки вагових категорій до 63, 72, 84 та понад 84 кг. А найтитулованішими його учасницями будуть: Заслужений майстер спорту, чемпіонка світу та Європи з пауерліфтингу Назіна Єлизавета; чемпіонка Європи, призерка та рекордсменка чемпіонату світу з пауерліфтингу Марченко Антоніна; Заслужений майстер спорту, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів світу та Європи, спортсменка, яка входить до Залу слави Європейської федерації пауерліфтингу (EPF) Інна Оробець.

Валентина Лісова