За словами Олега Мартинюка, в.о. начальника ГУ ДПС у Вінницькій області, незважаючи на карантинні обмеження через коронавірусну хворобу, кількість мільйонерів проти минулого року зросла на 36 осіб і складає 122 особи, а сума задекларованого ними доходу збільшилась на 324,3 млн грн. і складає 684 млн грн. – інформує сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області.

Із загальної кількості мільйонерів 50 громадян отримали доходи від продажу рухомого та нерухомого майна, 25 – іноземні доходи, 18 – доходи у вигляді дивідендів та/або заробітної плати. Ще 10 вінничан отримали доходи у вигляді спадщини, 6 – доходи від здійснення незалежної професійної діяльності. Дохід від операцій з інвестиційними активами та дохід від здачі майна у лізинг отримали по п’ятеро громадян. Двоє отримали дохід у вигляді роялті (нагорода за використання авторських творів) та один у вигляді додаткового блага.

У податковій вже є розуміння показників надходжень до бюджету за липень-2020, а тому наразі вже триває робота по виконанню завдань серпня.