Відтак, з понеділка вінничанам та жителям шести районів заборонено відвідувати лікарні, соціальні заклади та будинки для літніх людей. На цих територіях залишаються обмеження зеленої зони та додаються – жовтої.
До списку обмежень потрапила Вінниця та 6 районів області : Могилів-Подільський, Вінницький, Калинівський, Крижопільський, Немирівський та Тульчинський райони . У решті районів області діють обмеження «зеленої зони»: масковий режим, соціальна дистанція, перевезення пасажирів тільки в межах сидячих міст.
Нагадуємо, що з 1 серпня набуває чинності постанова Кабінету Міністрів від 22 липня 2020 р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».Відповідно до цього документу регіони поділили на зони: зелена, жовта, помаранчева, червона.
Розподіл по зонам буде оновлюватись кожної п’ятниці. В яку зону Вінниччина потрапить наступного тижня, залежатиме від епідемічної ситуації в області.