– Ми в шоці! Ось такі «вчителі» працюють у Вінниці із нашими дітьми? Кажуть, багато в кого є питання до переселенців… Але тут ось таке «чудо» родом із Немирова викладає комп’ютерні науки нашим дітям, батьки яких нині воюють за Україну на Донбасі? Це однозначно «Сєпари нашого городка», бо інакше сторінку «Александра Декаданса» в забороненому російському В.К. не назвеш! Тут повно роботи для відповідних спецслужб і патріотів!

Ось вам «колоради»! Ось пости, як «хохли просрали Крим»… Ось поклоніння Путіну, який не для всіх «Ху…ло»

А хтось ще дивується, чому це  такі собі «шарікови» підняли голови за теперішньої влади!? І скажіть нам, що цей «Декаданс» не чекає «Русской весны» у Вінниці? Цікаво, чому він не служить в армії, а поширює цей сепаратизм у соціальній мережі? – написали в редакцію «33-го каналу» батьки усній однієї комп’ютерної школи у Вінниці. – Як ми його знайшли? Та просто – по червоних кульках і кількох постах, які не гідні для громадянина Єдиної України. Знаєте, у Вінниці та області вже більше 300 могил захисників нашої країни – офіцерів та солдатів, які поклали голови на війні проти Росії… А по всій Україні цих могил тисячі… І тут у мирному тилу живе і гадить ось таке «Сашко», яке, не дай Бог першим вийде із короваєм до російських танків! Ганьба!!!

Тому перше, що ми зробили – забрали дітей із тієї «академії»…

Друге, оприлюднюємо цю інформацію, щоб інші не спонсорували таких ось «сєпарів»…

І третє, головне, викриваємо всю цю агентурну мережу, яка працює у Вінниці та по всій Україні під вивіскою всім відомого «блогера».

Висновки робіть самі.

Група батьків-вінничан