Це ж не сільський який-небудь задрипаний відділ… Це відділ великого обласного центру!..

Погляньте лиш яку цинічну відписку прислав заступник начальника цього Вінницького відділення поліції Віктор Ковальчук журналісту. В ній він старанно уникає назви установи поліції, де стався напад на журналіста. Що там людям видають дозволи на зброю, а не направлення на курорт! Не пересічним людям, а переважно прокурорам, суддям, поліцейським, працівникам інших правоохоронних органів. Цей напад на мене зафіксувала моя камера. Я його вже публікував і зараз ще раз публікую. Звісно, його було зафіксовано і поліцейською камерою, яка встановлена на місці події відео з якої я вимагав вилучити і перевірити.

Тобто, доказів нападу було більш ніж достатньо. І що? Місяць мусолили і відповіли!..

Кого вони прикрили, як ви думаєте? Патріота України, волонтера, воїна АТО-ООС? Що їх з ним пов”язує? Лише російська бандитська мова?

Як би там не було – дивіться відео, читайте документ і самі вирішуйте – було перешкоджання в журналістській діяльності чи ні, довіряти такій поліції чи ні – жодному її слову! Страшно, що такі ходять безкарно серед нас із зброєю в кишені. Законно зареєстрованою зброєю. Бо ж хто з нас сумнівається, що цьому “рускоговорящєму” дозвіл на вогнепал дали?