Вже у суботу зранку мешканці Прибузького повідомиляли, що у їхнє село приїхало дві вантажівки техніки та монтують сцену, бо у місцевому палаці Park Monor відбудеться весілля, на якому співатиме сама NK. Вже згодом стало відомо, що свято приурочене одруженню доньки Сергія Ковінько, якого вінничани знають як власника ТОВ «Ковінько-Ковбаси». За даними Youcontrol він також є засновником та бенефіціаром сільгосптовприства «Поділля», ТОВ «Автоцентр Дакар» та ТОВ «Оксимфест».

Увесь день дітлахи у сусідніх Шкуринцях та самому Прибузькому на телефони знімали шикарні автівки, які одна за одною з’їжджалися на урочисту подію в Park Monor, а ввечері грандіозний салют.

Очікувалося, що після відкриття фонтану «Roshen», який цього ж дня запускали, увесь вінницький бомонд приєднається до весільних гостей. Але кажуть, з перших осіб був лише Володимир Гройсман та Сергій Моргунов.

Хто ще з Вінницької та Київської бізнес-еліти вітав молодят, так і залишиться таємницею. Майже немає фото з цієї світської події і в соцмережах, бо організатори заборонили будь-які фото та відео окрім професійних операторів. Але дещо таки вдалося знайти. Помічниця колишнього нардепа Сергія Кудлаєнка Жанна Грушко таки зафільмували та виклала в історії Інстаграм виступи зірок – Насті Каменських та Ольги Цибульської. Також сфотографувалася із ведучим свята Володимиром Остапенком. Похизувалася фотосесією в розкішних апортаментах Прибузького палацу і сама Цибульська.

Наш кореспондент звернувся до батька нареченої Сергія Ковінька, щоб запитати про історію кохання молодят та саме весілля, але він так і не відповів на повідомлення.

А тим часом в інтернеті вінничани не втомлюються рахувати можливі витрати цієї VIP-вечірки: оренда маєтку, гонорари Каменських, Цибульської та столичних ведучих. Та знайомі зі сторона нареченої запевняють, що за усе це по-джентельменськи розраховувався жених!

Детальніше читайте у завтрашньому номері газети «33-й канал».

Міла ПОЛІЩУК