Вірно – щоб вона на нюх не переносила злочинців, котрі в різний спосіб нас грабують. Щоб вона не спала, а відробляла наші гроші. Щоб не ми їй злочинців ловили і приносили зв’язаними на блюдечку, а щоб вона це робила сама і красно дякувала нам за допомогу. Бо ж не вона нас, а ми її годуємо, взуваємо, одягаємо і ще й додому даємо.

Погляньте, а ця найнята народом поліція каже, що ми не так їй подали повідомлення про злочин, чи заяву, вона нас не впізнає зовсім, коли ми її змушуємо виконувати роботу з відлову злодіїв і називає нас невстановленими особами. Як от мене, наприклад, в одному із цих відео. Це ми, насправді, ловимо злочинців, а вони лиш фіксують ці лови і доводять до суда те, що, на їх погляд, «підходяще». Але ж ми не всесильні. Ми ж як верхолази без страховки. А їм – по барабану? Чому їм по барабану?!

А суди? Коли судам, в ході розгляду справ стає відомо про злочини, так би мовити – зі сторони – вони змушують поліцію їх розслідувати? Вони проявляють громадянську пильність, адже ж вони теж громадяни, хоч і в номерних мантіях і з знаками на шиї? Я ще такого чуда не бачив.

От і виходить, що поліція є, суди працюють, а злочини, в значній мірі, не розслідуються і злочинці, здебільшого, не те, що не повертають громаді збитки, а ще й виграють на цьому злодійському весіллі вибори, стають депутатами, мерами і бери вище!..

Подивіться ці чотири відео з одного судового засідання в такій послідовсності, як вони виставлені тут – з точки зору платника податків. Чесного, який дуже важко трудиться, віддає їм вагому частку своєї зарплати, своїх доходів. І самі зробіть висновок як, на кого вони насправді працюють і чи відробляють народні гроші в кінцевому рахунку? Холодно чи жарко від таких судових засідань злочинцям?