Відсьогодні дозвіл на прийом хворих з коронавірусом отримали – Бершадська ОЛІЛ  та Шаргородська ЦРЛ.У кожному з цих закладів розгорнули по 20 ліжок для лікування хворих на COVID-19. Відкриття додаткових місць, дозволить  зменшити навантаження на лікарні І хвилі. Про це повідомили на засіданні обласного оперативного штабу запобігання та протидії поширенню коронавірусу.

За інформацією заступника директора Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Надії Марусяк, наразі в дев’яти опорних лікарнях області на стаціонарі з підтвердженим COVID-19 перебуває 187 пацієнтів; з підозрами – 138 пацієнтів. Місця у дев’яти опорних лікарень завантажені на 76,3 %. Найбільше заватажена вінницька міська лікарня №1 – на 118%.

У Яришівському психоневрологічному будинку-інтернаті, ще у 4-х підопічних закладу виявлено коронавірус. Як повідомив, Степан Томин: « Зараз в роботі 40 зразків матеріалів. Працівники «Вінницького обласного лабораторного Центру МОЗ України» продовжують дослідження, а через тиждень проведуть повторне обстеження. Ситуація у закладі перебуває на постійному контролі».