«Перчик» із Вінниці представив журі свою страву і татуювання…  А ще презентував свою лінію фірмових соусів від Hell Daddy, які Сашко виготовляє із 5 найгостріших у світі перців!!! Окрема враження на журі справила «Палаюча дупа» із Вінниці, бо такого продукту гламурні кухарі Майстер Шефу ще не бачили і не куштували!

– Гарний соус має пекти 3 рази! На вході, на виході та, якщо вступиш у це.., – пояснив членам журі наш Сашко із Вінниці.  – У мене є для дівчат два полуничних соуси – Точка G і Полунична Розкішниця! Я навіть не знаю, чи можна їх називати у вас на телебаченні?  Тоді згадаю свої «Лови гранату» і «Роздери горлянку», який ще гостріший за цю «Дупу»…

Олександр також пояснив чому прийшов на кастинг у Майстер Шеф, бо мріє відкрити власний заклад харчування із простими доступними ставами під свої соуси… Але не ресторан!

І Сашка взяли далі у шоу за його свинячий стейк із  картоплею, морквою та лисичками… Хоча сиру моркву та пісок у лисичках журі розкритикувало!

Але відварена і підсмажена картопля під стейк із гострим соусом покорила Ектора Хіменеса-Браво і він сказав «Так» Сашку із Вінниці!

Цікаво, що далі буде готувати наш пекельний «Перчик» на Майстер Шефі?

🌶️ Мій ❤️ "Перчик" Олександр Горчаков підкорює МастерШеф (MasterChef)#МастерШеф #МастерШеф10 #ПалаючаДупа #HellDaddy #РоздериГорлянку

Posted by Катерина Горчакова on Saturday, August 29, 2020