Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

Діана Поліщук

Діана Поліщук, 20 років: — Довжина мого волосся близько 80 см. Для для того, щоб воно залишалося таким розкішним, я відвідую салони краси та роблю домашні маски на трав`яній основі. Я обожнюю ловити захоплені погляди перехожих на вулиці. Хоч мода в наш час диктує зовсім інші правила, я дотримуюся того, чого навчили мене змалку — цінувати дане природою волосся. Раджу всім дівчаткам поважати його, та не псувати різними хімічними препаратами.

Марія Комар

Марія Комар з Вінниці має волосся до пояса.

– Мені 16 років, навчаюся у гуманітарній гімназії №1 і перейшла до 11 класу, — каже Марія Комар. — Мій догляд постійно змі­нюється, але є декілька пунктів, яких я завжди дотримуюся. Я не розчісую мокре волосся, не користуюся феном, дуже рідко плойками і т.д, щоб не пересушувати його. Підрізаю кінчики два рази в рік для кращого вигляду та заплітаю на ніч, щоб вони не плуталися. Я вважаю, що волосся повинне прикрашати дівчину. Бажаю всім як зовнішньої, так і внутрішньої краси і довгих кіс!

Галина Козак

Галина Козак, 59 років: — Волосся маю довжиною 100 см. З самого народження я його берегла, хоч і ніколи не боялася відстригати. Мию звичайними шампунями, але не забуваю про природні відвари. Зараз моя коса — це гордість. Мало хто може похизуватися косою до пояса, коли тобі вже майже 60 років.

Ніколь Корбут

8-річна вінничанка Ніколь Корбут збирає захоплені погляди через свої біляві розкішні коси.

Вона займається в дитячій модельній агенції Qkids. Крім того, дівчинка займається бальними танцями, вокалом та тенісом. Ходить до школи №7. За її плечима чималий досвід у міжнародних показах у Латвії, Німеччині та Італії. А ще її називають першою дитиною в Україні, яка отримала гонорар за показ. Крім того, Ніколь брала участь у конкурсі «Міні-міс Вінниця». Розкішне волосся успадкувала від своїх батьків і дуже горда носити коси, бо це — гордість українки.

Софія Копач
Віталіна Трудько