Тепер вінничани можуть придбати проїзний квиток на три види транспорту. Купити його можна в будь-який день місяця, діє він 30 календарних днів від моменту покупки.

Про це повідомили у Вінницькій транспортній компанії.

3 вересня виконком Вінницької міськради прийняв рішення «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів та вартості місячних проїзних квитків у міському авто- та електротранспорті в м. Вінниці», встановивши для КП «Вінницька транспортна компанія» вартість електронних квитків тривалого користування у міському транспорті загального користування у м. Вінниці та населених пунктах, що входять до Вінницької міської ОТГ.

Тепер КП «Вінницякартсервіс» реалізовує не місячні проїзні квитки, а електронні квитки тривалого користування. Немає можливості придбати такий квиток на один чи два види транспорту, квиток діє на три види транспорту – трамвай, тролейбус і автобус.

Вартість квитка з обмеженням у 130 поїздок: 340 грн – загальний, 170 грн – студентський та 110 грн – учнівський.

Вартість безлімітного квитка: 500 грн.

Електронний квиток тривалого користування, на відміну від паперового, можливо придбати у будь-який день місяця. Діє він 30 календарних днів з моменту придбання, а також надає можливість здійснювати безкоштовну пересадку на інший транспорт упродовж 30 хвилин з моменту оплати проїзду.

Записати квиток тривалого користування можна:

  • для громадян – на персоніфіковану чи неперсоніфіковану Муніципальну картку вінничанина;
  • для учнів та студентів – на учнівську/студентську персоніфіковану Муніципальну картку вінничанина.

Квитки тривалого користування можливо придбати пунктах продажу та поповнення, а згодом у терміналах.