Сьогодні вона розповіла мені, що службового автомобіля у неї немає. Попередники її на цій посаді зникли з посад разом із службовим автомобілем і не одним… Зачистили не лише службовий автотранспорт, а й звільнили з роботи колишнього водія службового автомобіля райдержадміністрації.

Ото ж пані Сінчак залишається тепер пересуватися по району, їздити у відрядження у Вінницю, в службових справах, на таксі, або на власному велосипеді чи на самокаті.

Звертаюся до новопризначеного начальника Ямпільського райвідділу поліції, який вже намагався отримати від неї пояснення про перше вересня в Гальжбіївці, а не про справжній злочин організованих злочинців, які, як стверджують, використали на ПОТОЧНИЙ ремонт службового автомобіля РДА, два роки тому,(28.12.2018) СТО ТИСЯЧ гривнів з районного бюджету. Як для такого ремонту це казкова, фантастична сума. Але ж де той автомобіль в який вкладено стільки грошей Ямпільських платників податків? Він щез. Хто його привласнив?! Чому ця людина не повернула великі кошти громади вкладені в цю машину?

Ото ж, як депутат райради, вимагаю внести цю заяву про злочин до єдиного реєстру досудових розслідувань і почати кримінальне провадження. В ході якого розслідувати всі обставини, викладені мною в публікації «Держслужбовці-корупціонери переплелися, як черв»яки у банці», опублікованій в газеті «33 канал». З»ясувати де поділася службова іномарка РДА, а також дві інші машини, які стояли на балансі райдержадміністрації. І хай суд скаже своє вагоме слово в цій кримінальній перипетії.

Злочинці мають сидіти в тюрмі, а не рватися знову до влади!

До заяви додаю копію вищевказаної публікації в газеті «33 канал». До праці, шановні слідчі!

Держслужбовці переплелися, як черв’яки у банці

Василь Кізка