В пекельному 14-му після трагедії в Іловайську. І цього вересня – через другу хвилю коронавірусу.

Про те, що День міста вимушено переноситься до закінчення епідемії та всі заплановані на 11-13 вересня святкові заходи скасовані – стало відомо лише за тиждень до найбільшого міського свята.

– Це було важке, але важливе рішення для збереження здоров’я вінничан та гостей міста, – сказав на своєму брифінгу мер Вінниці Сергій Моргунов.

І попросив вінничан з розумінням поставитись до ситуації, тому що епідемія лютує з новою силою. А здоров’я і життя кожного мешканця нашої громади – пріоритет №1.

І одразу в соціальних мережах активні городяни підтримали рішення мера та вітали один одного онлайн із спеціальною святковою заставкою на аватарках «Вінниця – з Днем міста 657!»

Водночас у Вінниці продовжили гарну традиція і привітали 9 сімей, в яких народились малюки саме на День міста. – Не зважаючи на те, що цього року звичне відзначення Дня міста ми скасували і заходи відбуватимуться в режимі онлайн, малечу і батьків без подарунків не залишимо. Також у суботу, 12 вересня, проїзд у громадському транспорті буде безкоштовним., – повідомив напередодні 657-го Дня народження Вінниці міський голова Сергій Моргунов.