Бо 14 вересня головним архітектором Вінницької області – начальником управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації призначено Олександра Рекуту.

Про цю новину повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

«Новий архітектор області – Олександр Рекута. Щоправда, «новим» важко його назвати – 14 років був архітектором Вінниці. Фахівець, має величезний досвід – майже 30 років.

Приємно, що Олександр Сергійович приєднався до нашої команди. Нам є що будувати! Чекаю, що наша співпраця стане помітною для вінничан!», – зазначено в дописі на сторінці Сергія Борзова. Олександр Рекута «Заслужений архітектор України».

Нагадаємо, що Олександр Сергійович не один рік працював головним архітектором Вінниці та звільнився з посади у січні 2019 року буцім-то за станом здоров’я і через втому від щоденних стресів – «Я стомився, я йду…»

І тепер це несподіване повернення у найвищий ешелон вінницької влади, яке вже здивувало багатьох колег… Не дарма, це призначення Олександра Рекути в коридорах влади жартома називають «Поверненням Будулая…» Бо такі фахівці потрібні в усі часи та за будь-якої влади…

Адже за роки його роботи в обласному центрі було здано справді знакові  об’єкти і проекти! Один із них – вже знаменитий проспект Космонавтів із фонтанами, «Сонячною системою», дитячими майданчиками, аркою і енергоощадним деревом!