Поліцейські затримали злочинну групу в Немирові, що на Вінниччині. Учасників угрупування підозрюють у здійсненні десятка крадіжок з приватних будинків та господарських приміщень жителів Немирова. Про це інформує  прес служба ГУНП у Вінницькій області.

Відразу після вчинення чергової крадіжки в одному з підвальних приміщень багатоповерхівок міста Немирова підозрюваних затримали. Їх помітили тоді, коли вони несли викрадені електроінструменти та інші побутові речі.

Відомо, що двоє із затриманих вже притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. Правоохоронці встановили, що вони причетні до близько 10 крадіжок на території Немирова.

Під час обшуку у помешканнях підозрюваних були знайдені речі, про викрадення яких протягом року повідомляли в поліцію місцеві жителі. Частину викраденого вони вже встигли продати. Однак, речі, які залишилася були вилучені. Мова йде про побутову техніку, електроінструменти, велосипеди, скутери та інші цінні речі.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка). Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Марина Романова