Жахлива аварія сталась 19 вересня близько 13 години неподалік від повороту на село Козинці Липовецького району сталася ДТП. — За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля Audi Q-7 виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з іномарками Volkswagen Passat та Opel.

У соцмережах повідомляють, що свідок написав про цей кошмар.

«Чоловік за рулем і жінка ззаді на вигляд і колір шкіри як не живі…з досвіду. Але по факту, пульс не пробував!  Хлопчик малий, не рухався, кричав! Дівчинку якийсь чолов’яга витягнув, поклав на узбіччя, вона була в конвульсіях ніби! (дуже тяжка). Я як побачив не стримав сліз!»

У поліції розповіли нові подробиці. Як з’ясувалось, за кермом позашляховика був п’яний 44-річний вінничанин. Його затримали в процесуальному порядку. — В аварії загинули мешканці Липовецького району: 61-річний чоловік та 53-річна жінка. З різного ступеня важкості травмами госпіталізовано 8-річного хлопчика та 5-річну дівчинку, які їхали разом з ними в автомобілі, Півтора року тому хлопчик  Іванко став «зіркою», коли його побула мачуха, а вся країна слідкувала за розслідуванням кримінального провадження. Після пережитого його виховувала рідна бабуся та її чоловік, які взяли на себе опікунство… І ось їх не стало.

44-річний водій Ауді був п’яним і нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство клопотатиме в суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Подробиці читайте у газеті «33 канал».

Віталіна Володимирова