17 вересня поліцейські затримали в процесуальному порядку 31-річного жителя Донеччини за підозрою у вчиненні сексуального насилля над падчеркою та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Близько 15.00 до поліції зателефонував 59-річний місцевий житель з повідомленням про те, що його онуку зґвалтував співмешканець дочки, інформує відділ комунікації ГУНП.

На Вінниччині поліція затримала гвалтівника неповнолітньої дівчини. Зі слів начальника Крижопільського відділення поліції Сергія Предоляка, підозрюваного поліцейські затримали у будинку, де мешкає потерпіла разом з бабусею та дідусем. Підозрюваний у вчиненні тяжкого злочину разом з матір’ю дівчини проживав на Одещині. В Крижопільський район приїхав в гості до рідних співмешканки. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

За попередньою інформацією слідства, зловмисник, скориставшись відсутністю родичів дівчини, заманив її в гостьовий будинок на території господарства та зґвалтував. Про це неповнолітня наважилась розповісти дідусеві і він одразу зателефонував у поліцію.

На місці події слідчо-оперативна група поліції вилучила речові докази, які свідчать про причетність затриманого до злочину. Сам зловмисник свою провину заперечує.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 153 Кримінального кодексу України (сексуальне насильство), за що передбачено до 7 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Марина Романова