У ніч з 23 на 24 вересня між Вороновицею і Комаровом сталася жахлива автотроща, в якій загинула молода красуня Анастасія. Дівчина разом зі своїм коханим поверталася додому, але дорогу їм перетнув трактор, який виїжджав з поля. Сталося зіткнення, за лічені хвилини Настя померла. Але водій трактора просто зник з місця аварії. Поліція прибула на місце події і почала встановлювати винуватця. Спершу склали один протокол, але через певний час з`явився інший. В ньому чітко вказано, що винуватцем ДТП є коханий Анастасії — Іван Зубар.

На даний момент відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, за якою передбачено позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Жителі Вороновиці буквально розривають соціальні мережі та вимагають справедливого слідства.

Заявляють, що не дадуть засадити Ваню за грати, бо його вини тут і справді немає. Сам хлопчина знаходиться у важкому стані, шокований… Розповідають, що поліція скористалася його горем та намагається всю провину спихнути на нього.

– Іван був водієм легкового автомобіля, а пасажиркою — його дівчина Анастасія. Трактор рухався без світла. І, ймовірно, що водій був у стані алкогольного сп’яніння. Але після ДТП водій трактора безслідно зник, а потім приїхала машина з іншим чоловіком, якого представили як водія.

Ваня відразу сказав, що це зовсім інший, — про це розповідають жителі Вороновиці. — Ми самостійно шукаємо свідків і будемо боротися за справедливість. Бо трактора дійсно неможливо було побачити вночі посеред дороги. На ньому навіть не було ніяких відблискувачів та габаритних вогнів.

Все, що було видно — це чорну пляму. І коли Іван її побачив, то відразу почав гальмувати, це було за метрів 20-25. Коли вже сталася аварія, то Іван злякався за Настю. У шоковому стані він вистрибнув з машини, вирвав двері і почав її рятувати. Та коли приїхала «швидка», було вже запізно — Настя померла. Чому поліція спершу склала один протокол, а потім без ніяких пояснень змінила своє рішення?..

І версії протоколів взагалі не сходяться. Зрозуміло, що Настю вже не повернути, але для чого псувати життя її коханому Івану, який і так знаходиться в жалобі?

Редакція «33-го» висловлює свої співчуття родині загиблої та бере під контроль дану ситуацію.

Софія Копач