Дівчина зізнається, що взяла участь у конкурсі лише заради свого коханого!

20-річна Яна Бадя — студентка 4-го курсу факультету інформаційної безпеки. Її найбільшим хобі є кулінарія. Вже у своєму віці вона заробляє чималі кошти на кондитерській майстерності і в подальшому планує розвивати власну справу.

Дівчина зізнається, що про перемогу на конкурсі краси навіть не мріяла. Та в минулому році її коханий став переможцем конкурсу «Містер Політехніки», тому вона вирішила скласти йому гідну компанію.

– Поборовши всі страхи та комплекси, змогла перемогти та стати «Міс-2020», — ділиться Яна Бадя. — Лише своєму коханому я присвячую перемогу. Найважче для мене було вийти на велику сцену після важких травм. Адже обов’язковою умовою конкурсу був творчий номер.

З дитинства я займалася хореографією у гуртку «Барвінок», але через сильне фізичне навантаження отримала чимало травм. Через пос­тійний біль довелося залишити це хобі. Піз­ніше я знову спробувала, але вже за кілька занять зламала ліву ногу. Після цього була тривала реабілітація, але моя наполегливість взяла своє. Я ще раз пішла у ансамбль, знову займала призові місця, але травмувала шийний хребець. Тому з хореографічною кар’єрою довелося зав’язати назавжди…

Пройшли роки, і на конкурсі «Міс» я повинна була показати творчий номер. Вирішила танцювати — згадати свої колишні навички та вміння. Це був немов виклик самій собі. Звісно, постановка була не найвищої складності, але я максимально намагалася втілити свою історію у танець на сцені. І глядачі повірили, а я здивувалася такій симпатії… Вважаю, що саме це мені принесло перемогу. Тож щиро дякую усім, хто за мене вболівав.

Софія Копач