У статті невідомого нам Юрія Семенди «До влади рвуться…» наведені фейкові факти з натяком на одного із кандидатів на посаду міського голови м. Бершаді.

Ми, громадські активісти Бершадщини, не можемо замовчувати ці натяки і домисли, які порочать честь, гідність і ділову репутацію Віктора Петровича Маланчука, кандидата на посаду міського голови м. Бершаді. Недостовірні свідчення у цій публікації висмоктані з пальця, безпідставні, нічим не підтверджені. Образно кажучи, це болото, яке придумали конкуренти, щоб опорочити Віктора Маланчука. Адже нині Віктор Маланчук є реальним кандидатом на посаду міського голови Бершаді!

Віктор Маланчук — надійний партнер громади, господар, який може вивести Бершадь на вищі щаблі розвитку.

У безсилій злобі опоненти Віктора Маланчука намагаються його очорнити в очах громадськості. Але люди знають, що Віктор Маланчук протягом багатьох років працював на користь громади Бершаді, підтримував АТО-ООС, надавав і постійно надає допомогу школам, дитсадкам, людям поважного віку і тим, хто потрапив у складні життєві обставини.

Свого часу проводилась спецперевірка Віктора Петровича Маланчука правоохоронними органами у зв’язку із поданням його кандидатури на посаду голови Бершадської райдержадміністрації. Ретельна перевірка не виявила жодних незаконних дій з боку Віктора Маланчука!

Сьогодні Віктора Петровича Маланчука поважають бершадчани, він активно працює у громадських організаціях, є членом громадської ради при Бершадській РДА.

Ми в нього віримо!

За дорученням громадської ради
Бершадської РДА —
отаман окремого козацького полку Леонід Рибак