Тоді у автівку, за кермом якої була жінка, влетів правоохоронець. А після того, будучи напідпитку, ще й погрожував пістолетом. Винуватець відмовляється ремонтувати пошкоджену машину.

– Я була за кермом «десятки». На підйомі назустріч на великій швидкості вилетів коп Влад Мушинський, який давно славиться неадекватною їздою та поведінкою, — розповіла нам Аліна Долінська. — Аби уникнути зіткнення, я почала тікати ближче до обочини, але він все одно вдарив нас своїм «Опелем». Сталось це неподалік будинку його бабусі. Поки ми оговтувались від болю та шоку, Владислав вийшов з машини у формі і мерщій почав знімати номери. Смерділо алкоголем, він почав вживати до мене нецензурні слова. Раптом на місці з’явився евакуатор. Коли стали чіпляти трос, я почала кричати, що не дозволю замітати сліди злочину. Коп побіг до будинку, переодягнувся і на порозі почав стріляти. Далі Владислав викликав сам поліцію, заявив, що в нього викрали машину. Сам зачинився у будинку і дві години не відкривав. Довелось його забирати звідти у бронежилетах та з собаками. Правоохоронця із села забрали на огляд щодо наявності алкоголю, проте він відмовився від тесту. На ремонт моєї машини потрібно мінімум 1500 доларів. Я не раз зверталась до винуватця та родини, щоб допомогли. Але він лякає, що пройшов 9 судів і нічого не боїться. А протоколів, складених на нього, він позбудеться без проблем. А я сама буду ремонтувати ту автівку.

– Завдяки резонансу стат­ті, яка була опублікована у «33-му», правоохоронця звільнили. Але в березні цього року коп поновився. Можна сказати, що Влад Мушинський став антигероєм району. 9 жовтня у Ямпільському районному суді розглядали протоколи, які склали на порушника. Коли суддя пішов до нарадчої кімнати, нам вдалось поспілкуватись із Владом Мушинським. У його очах та словах не було жодного каяття, тільки насмішки, – пояснює громадський активіст з Ямполя Анатолій Качур. — Мовляв, що ви цим всім хотіли довести, все одно він буде працювати у поліції. Одним словом — «не приземлена» людина. На самому засіданні винуватець не давав показів та нічого не розповідав, говорила виключно потер­піла.

За фактом водіння у п’яному вигляді експравоохоронцю дали штраф 10200 гривень і залишили без водійських прав на рік. Проте, наскільки мені відомо, винуватець планує подавати апеляцію. Щодо порушення правил дорожнього руху, то за це екскопу дали лише 340 гривень штрафу. Свою машину «Опель» колишній правоохоронець вже відновив і нині вона продається на одному із відомих сайтів за 4600 доларів. Натомість ремонтувати автівку Аліни Долінської відмовляється. Тож рук не опускаємо і будемо боротись далі, бо знахабнілі копи «під градусом» вже сидять у печінках!

Віталіна Трудько