На міжнародному конкурсі «Soloviovart», що зібрав сотні талантів з рідних країн світу, козятинська співачка Діана Бондарець нагороджена найвищою відзнакою – Гран-прі! Дівчинка вразила суддів новою манерою виконання!

– Минулого року на одному із конкурсів я почула виконання української народної пісні однією із учасниць. Мене дуже вразило її виконання. Познайомившись з нею і поспілкувавшись, ми з мамою отримали цінні поради, бо тоді готувалися до конкурсу «Подільська весна».

Повністю змінила свій сценічний образ. Виявляється, що у кожному регіоні Україні був свій стрій, — розповідає Діана. — Так сталось, що через карантин я не змогла взяти участь у конкурсі «Подільська весна», до якого я так старанно готувалась.

Тому подала заявку на міжнародний конкурс «Soloviovart». І з усіх учасників у номінації «Народний вокал» я отримала найвищу нагороду — гран-прі. Безмежно рада такій перемозі, я знайшла себе та полюбила красу української народної пісні.

Діана Бондарець навчається у школі №3. Також є вихованкою козятинської школи мистецтв (музичний керівник Тетяна Костюк). Багаторазова переможниця районних, обласних та міжнародних співочих конкурсів. А нещодавно заспівала у вінницькому караоке-таксі. Тато Діани постійно на заробітках у Польщі, щоб дати можливість своїй чарівній донечці їздити на конкурс та йти до мрії – стати співачкою!

Віталіна Трудько