А головні сюрпризи та справжні бої за кожен бюлетень нині розгортаються за посади голів ОТГ, міських голів у великих і малих населених пунктах області…

Зокрема у Жмеринці перемагає чинний міський голова Анатолій Кушнір, в Калинівці – Василь Поліщук, в Шаргороді – Володимир Барецький, в Гайсині – Анатолій Гук. В Могилів-Подільському нинішній мер Петро Бровко сенсаційно поки що на другому місці!

Про це сьогодні на прес-клубі повідомив представник Комітету виборців України у Вінниці Владислав Телень.

– Варто сказати, що на Вінниччині обрані всі 63 голови ОТГ, районні, міські, сільські, селищні ради. Обрано 6 районних рад. Приблизно ми можемо розуміти, що у Вінницьку міську, Вінницьку обласну і Вінницьку районну раду може проходити 4 або 5 партій, бо є різна інформація щодо реального стану речей. Але лідери – перша трійка, думаю не зміниться – це «Українська стратегія Гройсмана», «Європейська солідарність» і «Слугм Народу».

Що стосується виборів сільських, селищних і міських голів, то тут є дуже  конкурентні вибори! Бо є певні проблеми із переобранням пана Бровка в Могилів-Подільському. Туи він поки що на другому місці та програє опоненту лічені голоси… В Бару нинішній голова Артур Цицурський скоріш за все «пролітає». В Шаргороді – Барецький, в Гайсині – Гук… За Вінницю вже всі знають – тут переміг Моргунов і другого туру не буде!  Таким чином практично ми маємо обраних сільських селищних голів і маємо ради», – розповів Владислав Телень.

Фото Сергія Хіміча