Тематичний виступ «Вечір проти Івана Купала» викликав фурор.

На конкурс-фестиваль, який проходив в Житомирі, з’їхалися учасники з різних куточків України. Загалом 14 команд -учасників. Жмеринська команда зачарувала журі своїм неперевершеним виступом. Юні таланти під керівництвом Ольги Горбань презентували власну творчість на тему легендарної повісті Миколи Гоголя «Вечір проти Івана Купала», яка входить до циклу «Вечори на хуторі біля Диканьки».

– Подібні конкурси розкривають таланти, що прагнуть розвиватися та творити нові звершення у мистецтві, дають шанс кожному показати свої можливості та здібності. Нам вдалося вибороти І місце та головний кубок змагань у категорії 11-16 років. Цього разу суддів підкорив виступ нашої команди акторів в жанрі «Оригінальне мистецтво», — ді­литься враженнями тренер.

Активні, творчі, ініціативні учасники театру тіней «Мрія» вже мають досвід виступів на яскравій сцені шоу «Україна має таланти». На рахунку талановитих вихованців багато виступів в рамках соціальних проєктів рідного міста. Сьогодні вихованці театру тіней «Мрія» займаються та готують нові цікаві проєкти у Центрі позашкільної творчості. А колись свої перші кроки розпочинали на базі колишньої школи-інтернату.

Ольга Корнійчук