За Юрія Степанчука — віддали 72 голоси, а за Бориса Максимчука — 27. Недійсними визнано 5 бюлетенів, 11 виборців проголосували проти всіх, а 58 виборців не з’явилися на голосування.

Нагадаємо, що виборчі перегони в педагогічному були «гарячі». За місяць до виборів ректора вузу в ЗМІ з’явилось багато негативної інформації про чинний ректорат. Опоненти оприлюднили інформацію про привласнення майже 1 млн грн. на виготовлення проєктної документації на спортзал. Крім того, зупинились на темі закриття їдальні вузу і відкриття приватного кафе, яке приписують проректору. На «таксах» за екзамени. На «замороженому гуртожитку» і неналежних умовах проживання в інших. Про використання закладів вузу на вихідні під «тіньову оренду». На моральній поведінці посадовців вузу, де торкнулись поширеної до цього розповіді електрика про секс-скандал у вузі, в якому, на думку експрацівника, замішані викладач та завклуб.

Аби висловити свою точку зору, представники ректорату та студентського самоврядування зібрали ЗМІ та озвучили свою точку зору. За словами ректорату, проєктна документація на спор­тивний зал є, ба більше — пройшла аудиторську перевірку, де не було виявлено порушень. Через це на адвоката опонентів подали позов до суду.

Звинувачення у вимаганні хабарів зі студентів, у безпідставному звільненні викладачів і здачі гуртожитків за «нал» Наталія Лазаренко назвала «чорним піаром» перед виборами ректора.

Та, незважаючи на відхрещення від всіх звинувачень, напередодні виборів проти службових осіб ректорату від­криті два кримінальні провадження. Правопорушення стосуються привласнення бюджетних коштів виділених на проведення проєктних та вишукувальних робіт спор­тивного залу університету.

22 жовтня перша заява внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом привласнення, розтрати чужого майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. 29 жовтня суд зобов’язав прокуратуру внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення за попередньою змовою групою осіб.

Ольга Корнійчук