11 листопада працівники Лівобережного відділення поліції встановили особу зловмисника, який у вересні в м. Вінниці на вулиці Брацлавській пограбував перехожого. Застосувавши фізичну силу, зловмисник відібрав у потерпілого сумку з документами, гроші та мобільний телефон

6 вересня до Лівобережного відділення поліції звернувся 21-річний вінничанин з повідомленням про те, що близько першої години ночі на вулиці Брацлавській його побив та пограбував невідомий чоловік. Нападник відібрав у потерпілого сумку з документами та грошима в сумі 50 гривень, а також витягнув з кишені Iphone 8.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Юрій Голуб, проведеними оперативними та розшуковими заходами оперативники встановили особу, підозрювану у вчиненні цього злочину. Ним виявися 22-річний вінничанин. В поле зору поліції раніше він не потрапляв. За місцем проживання зловмисника поліцейські вилучили телефон потерпілого.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує до 6 років ув’язнення. Наразі вирішується  питання про оголошення йому про підозру.

Марина Романова