Дві доньки-красуні учасника АТО Олександра Паламарчука Катруся та Сашуня – наймолодші дівчата зі всієї родини. Їхнє волосся — це гордість села Голубече.

Кожен, хто знає цих двох красивих дівчат, із захватом розповідає про їхню вихованість та порядність. Їхнє розкішне волосся ще раз підкреслює патріотичний дух родини.

Катруся Паламарчук старанно навчається у 6-му класі. Її улюблена зачіска — це заплетена коса.

– Для мене волосся — це справжня цінність. Ще змалечку мама навчила доглядати його. Щоранку в школу мама виплітає мені різноманітні зачіски. Я вважаю, що подібне не придумають навіть в найдорожчому салоні краси. А для того, щоб волосся було міцним, я роблю унікальний домашній бальзам з любистку та чебрецю.

Сашуня Паламарчук лише почала свій освітній шлях — навчається в першому класі. Вона — справжня татова донечка, бо найменша в родині. Її улюблена зачіска — це два колоски.

– Я знаю, що таким вишуканим волоссям потрібно пишатися. Що б не казали, але з моди воно ніколи не вийде як і мультик про Рапунцель. Я зростаю у маминій любові. Щоб було волосся здоровим та красивим, ми використовуємо відвар з ромашки.

Софія Копач