А як до них не доходить, то ми покажемо свою силу, яку влада вже відчувала не раз! Бо Майдани і революції в Україні всі від підприємців, які готової захищати своє право на виживання в цій країні! – із цими словами учасники акції протесту у Вінниці 16 листопада близько 12.00 години перекрили рух транспорту на Соборній.

Працівники ринків, магазинів побутової техніки, ресторатори та прості підприємців вимагали зустрічі із головою ВінОДА Сергієм Борзовим чи його першою заступницею Наталею Заболотною з приводу відміни карантину «вихідного дня».

– Сергій Сергійович Борзов хворіє, Наталя Михайлівна Заболотна на виїзді… Всі ваші проблеми ми знаємо!, – запевнив біля будівлі обласної державної адміністрації її представник.

Але цих аргументів обласної влади підприємцям було явно замало і майже сотня людей тоді пішли ходити по пішохідному переходу та заблокували рух транспорту.  Відновили рух транспорту о 13.10 годині.

– Цей карантин вихідного дня вбиває наш бізнес і ніяк не допомагає в боротьбі з коронавірусом… Фактично ця влада та пандемія знищують мале і середнє підприємництво. Ми не хотіли перекривати дорогу, але це останнє попередження для влади. Бо до нас тупо ніхто не вийшов… А прислали клерка! І це люди, що живуть за наші податки?,  – емоційно зізнався вінничанин Вадим, що торгує на ринку.