До вас звертаються жителі сіл Курилівці, Новоселиця, Василівка Жмеринського району про те, що ви надрукували статтю «Чому повстали три села на Жмеринщині проти голови».

У цій публікації написано неправду щодо Куриловецького сільського голови Кречковського А.Ф., оскільки, перебуваючи на посаді сільського голови, багато чого зробив для громади: газифіковано три села — Курилівці, Новоселиця, Василівка, розроблено проєкт на вуличне освітлення с. Новоселиці, зроблено централізоване водопостачання в Курилівцях та Новоселиці. В селі Новоселиця зроблено частково ремонт сільського клубу, замінено вікна та двері на металопластикові, замінена підлога. По селах Курилівці та Новоселиця замінено частково електроопори. Також проводиться ремонт сільських та районних доріг. Проводяться культурно-масові заходи, святкування Дня села, Івана Купала.

А те, що сільський голова їздить селом у нетверезому стані та погрожує людям, є брехнею.

На виборах депутатів до районної ради по нашому округу №1 за нього віддали свої голоси 159 виборців, а не два десятки.

Стосовно отця Тимофія, то він повинен займатись своїми справами Божими, а не збирати неправдиву інформацію стосовно Куриловецького сільського голови та інших голів. Також щодо необлікованого посуду у дитячому садочку, то його ніколи не було та немає, а якщо був непридатний посуд, то він був списаний, на що є відповідні документи.

Що стосується сімейного бізнесу, та закон не забороняє утримувати в підсобному господарстві ВРХ.

Ми, представники громади, звертаємось до міського голови Кушніра А.П. із зверненням на підтримку Кречковського Анатолія Феліксовича на призначення його старостою села.

Всього 154 підписи