Утім його затримали  поліцейські. Сталося це кілька днів тому. 31 –річний  неодноразово раніше судимий мешканець Жмеринського району  побив та пограбував свою співмешканку, погрожував розправою власній матері. Коли поліцейські прийшли до квартири, де він знаходився – зловмисник з вікна сьомого поверху стрибнув на дерево та спустився на землю. Він намагався врятуватися втечею. Невдовзі поліцейські його затримали.

Як згодом розповів начальник  Жмеринської поліції Анатолій Присяжнюк, після надходження заяви від потерпілих до поліції, правоохоронці встановили, що зловмисник перебуває в квартирі своїх знайомих у м. Вінниці на сьомому поверсі. Коли поліцейські підійшли до помешкання, чоловік вибрався з квартири через вікно, спустившись по дереву додолу.

Правопорушник не отримав суттєвих ушкоджень та намагався врятуватися втечею. Невдовзі поліцейські його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Затриманий перебував у стані наркотичного сп’яніння.

31-річний зловмисник неодноразово судимий за грабежі, крадіжки, хуліганство та шахрайство. Він фігурант кримінального провадження за фактом грабежу, яке наразі слухається в суді.

За фактом пограбування жінки слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження з ч.2 ст.186 КК України. Затриманому загрожує до шести років ув’язнення.

Триває слідство.

Ілона ВАЛЬТЕР