Маленька принцеса Женя Горяча проживає у селі Стодульці Жмеринського району. Дівчинці 5 років. Її улюблене заняття — це вокал. Змалку вона бере участь у конкурсах, бо обожнює співати та танцювати. У її роки довжина волосся становить 55 сантиметрів.

Красуня Женя із села Стодульці

– Вважаю, що волосся — це основна прикраса дівчини. До будь-якого образу це гарне доповнення, — ділиться Женя. — Я обожнюю одягати нову сукню та робити до неї гарну зачіску. Тоді розумію, що я — найкраща! Хоч ще зовсім маленька, але мені подобається гарно виглядати. Доволі часто чую компліменти від старших людей. І бачу, що всі у захваті. Тому не збираюся відрізати навіть сантиметр, а, навпаки, — роститиму сім`ї на втіху!

Олександра Войтко навчається у третьому класі Мурованокуриловецької школи-гімназії №1. Довга коса — заслуга її бабусі Юлії. Так сталося в житті цієї маленької дівчинки, що незадовго після свого народження вона залишилася на руках у батька, без маминої опіки. Татусь заробляє гроші на проживання, не відмовляючи своїй дівчинці ні в чому, а бабуся дбає, щоб Саша виросла справжньою красунею.

Розумниця Олександра із Мурованих Курилівців

Довговолоса красуня Анге­ліна Парубок навчається у 7-Б класі Стрижавської школи. Дівчина обожнює мистецтво, тому у вільний час займається творчістю. Відвідує художню школу, бо має хист до малювання. Дівчинка навчається у гуртках «Народні ремесла» та «Іграшка». Неодноразово брала участь у творчих конкурсах та здобувала перемогу на обласному та всеукраїнському рівнях.

Чарівна Ангеліна зі Стрижавки

– Довгу чарівну косу я маю з дитинства. Доглядати за волоссям допомагає мама, — ділиться Ангеліна. — Доволі часто запитують, що ми робимо, щоб відростити таку косу?! Але відповідь проста. Волосся — це спадковість. Від мами та бабусі я перейняла лише найкраще. У тому числі і довгу вишукану косу. Тепер моє волосся — окраса. Миємо 1 раз на тиждень, розчісуємо спеціальним широким гребінцем. Раджу всім заплітати коси на ніч, це допомагає відростити їх. Ось і всі секрети.

Софія Копач
Тетяна КОНДРАТЬЄВА