Серійний «Бетмен», що перебував під дією наркотиків, дивом вижив після стрибка із 7-го поверху висотки на Вишеньці… Він тікав від поліції та вирішив спершу вилізти на балкон, тримався на тримачі білизни і врешті стрибнув вниз на високе дерево… Вже внизу його із легким кульганням затримала поліція у Вінниці.

Шок-подія сталась по вулиці Келецькій, в найбільшому мікрорайоні обласного центру, де по­лі­ція вирахувала квартиру-схованку 31-річного рецидивіста. Бо цього разу тричі судимий грабіжник побив та пограбував свою співмешканку, а також погрожував розправою власній матері.

І коли його прийшли брати копи, то цей чоловік із Жмеринського району вирішив тікати через балкон 7-го поверху…

Чесно кажучи, такі трюки показують далеко не в кожному кінофільмі, бо жмеринчанин дивом вцілів після стрибка на дерево, по стовбуру спустився на землю і мав всі шанси на щасливу втечу… Якби не патруль внизу під цим будинком по Келецькій!

Як повідомляють у від­ділі комунікацій ГУНП у Він­ницькій області, до поліції надійшло повідомлення від потерпілих. Розшукуючи зловмисника, правоохоронці з’ясували, що той перебуває у знайомих у Вінниці. Квартира розташована на 7-му поверсі.

Коли поліцейські підійшли до помешкання, чоловік вибрався з квартири через вікно, спустившись по дереву додолу. Суттєвих ушкоджень після стрибка чоловік не отримав, більше того, намагався тікати. Поліцейським вдалось його затримати. Дослідження виявило, що затриманий перебував під дією наркотиків.

– Цей чоловік вже тричі відбував покарання за грабежі, крадіжки, хуліганство та шахрайство. Нині він є фігурантом кримінального провадження за фактом грабежу, яке наразі слухається в суді. Нині суд арештував його на 60 діб без права застави, – повідомила прес-офіцер поліції Вінниччини Анна Олійник. – За останнім фактом пограбування жінки слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження з ч. 2 ст. 186 КК України. Йому загрожує до 6 років ув’язнення. А випадок із стрибком у Вінниці із 7-го поверху вже став новиною на всю Україну…