Правоохоронці встановили осіб, причетних до правопорушень осіб. За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження. Про всі шість випадків розповіли у поліції області.

На спецлінію поліції 102 надійшло повідомлення про те, що невідома особа вчинила крадіжку грошових коштів з автомобіля Renault, запаркованого на одній з вулиць міста Гайсин.

В ході розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 15 – річний місцевий житель.

14 грудня поліцейські Шаргородського відділення поліції розшукали правопорушника, який напередодні ввечері вчинив крадіжку продуктів харчування з автомобіля Mercedes-Benz. Ним виявився 55 – річний житель одного з населених пунктів району.

Цієї ж доби тульчинські поліцейські затримали 42 – річного місцевого жителя, який з будинку жителів районного центру вчинив крадіжку продуктів харчування та велосипеду, завдавши збитків на суму майже 4000 гривень.

Також поліцейські розшукали 52 – річного жителя Тульчинського району, який викрав пічні металеві плити у жителя села Холодівка.

Оперативники Липовецького відділення поліції встановили особу раніше судимого 37 – річного зловмисника, який проник до приватного будинку місцевих мешканців та викрав 10 тисяч гривень.

До Погребищенського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідома особа з його приватного будинку вчинила крадіжку виробів з жовтого металу та майже 5 500 гривень.

В ході розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний раніше судимий за майнові злочини 23 – річний місцевий житель. До будинку зловмисник потрапив, пошкодивши замок вхідних дверей.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Ілона ВАЛЬТЕР