– «Почому сало?»
– «По 140!»
– «Воно що — чарівне чи як «Віагра»? Тітко, ви очманіли?

Такі ціни на вінницький «наркотик» №1 ставити? Чи в один день вирішили подолати бідність?» — запитали ми у відомого салоділера з «Урожаю» Анастасії Слободянюк за рекордні ціни на вінницьке сало цього року.

– Ціни такі, бо хорошого продукту справді мало. І возити його доводиться аж із дальніх районів – із Бершадщини, Ямпільщини за 100 і більше кілометрів. Бо це натурпродукт, а не хімія на преміксі! Ну і заробити щось треба, бо жива вага свиней доходить до 50 гривень за кіло! — розповіла тітка Настя. – Тому вибір завжди є – береш за 80 що попало чи за 140 суперсало…

На Новий рік ціни на нього впадуть, бо всі будуть брати м‘ясо, ребра та фартухи на святковий стіл. А поки що сало — №1, бо в перші морози немає нічого кращого за шматочок висмаленого на соломці вінницького сала на чорному хлібчику під квашений огірочок. І не лякайтесь ціни в 140, бо кіло і більше мало хто бере… А півкіло «делікатесу» — це всього 70 гривень, за які навіть путящих сосикок в АТБ не візьмеш… Тому постійні покупці та гурмани грошей не жаліють. А як хтось бідний, то ми йому знижку зробимо на свята!

Смачного!