Бо в державному бюджеті на 2021 рік передбачали 604,27 міль­йона гривень на початок масштабного ремонту.

Грошей аеропорт і будівельники ще не отримали, але Кабмін вніс летовище «Вінниця» в перелік 104 пріоритетних для держави інвестиційних проєктів 2020-2023 років…

Водночас, керівник міжнародного комунального аеропорту «Вінниця» нині так само у складній ситуації, бо вже мі­сяць знаходиться в «ковідній» лікарні та реанімації.

– Місяць у лікарні з Ковід-19, із яких 21 день — реанімація… Продовжую ди­­хати киснем.

Безмежна вдяч­ність лікарям, медсестрам, санітаркам!!! Ваша самовіддана праця — це справ­жній подвиг в сучасних умовах!!! Ви — мої герої!!! — зізнався Ярослав Мазурець, що є креатором багатьох ідей та нововведень в аеропорту «Він­ниця». — Дякую за створені належні умови в міській лікарні N1. Можливість дихати киснем — це врятовані життя!!!

Дякую моій родині та друзям за постійну підтримку і молитву!!! Саме ваша любов допомогла вижити і залишитись з вами!!!! Ще раз ДЯКУЮ!!!!

Скептикам, які досі не вірять в реальні загрози Ковіду, не дотримуються соціальної дистанції, не носять захисні маски… Підіть на екскурсію в лікарню, краще в реанімацію… Ваш скептицизм зникне миттєво!!!