Бо перед новорічними святами вінницькі юні кулінари із ЦПТО — Центру професійно-технічної освіти — встановили своєрідний смачний рекорд сезону! Адже за неповних три дні приготували для земляків на передовій 6 300 тисяч дерунів, понад 5 тисяч вареників з картоплею та іншу смакоту!

Над фронтовим фаст-фудом працювали три групи студентів – загалом 60 майбутніх кухарів та бригада дівчат із кухні освітнього центру!

Всі працювали старанно і готували з любов’ю

– Маємо гарну традицію підтримувати наших бійців на свята. І ця чергова порція смаколиків вже 27 грудня поїде на Схід до земляків. І це не просто вареники і деруни, а своєрідне ноу-хау наших майбутніх кухарів. Бо деруни заморожені — для зберігання і безпечного вживання, а вареники були відварені, потім висушені, добавлено до них шкварок і заморожено… Лише кидаєш їх у окріп — і все готово! — розповів директор Центру Валерій Дяків. – Також разом із волонтерами із Вінниці та Калинівки готуємо для фронтовиків майже 140 кг моркви та буряка по-корейськи, капусти маринованої з буряком + 200 літрів квашеної капусти. Смачні страви готували учні груп №18, 19, 22 та майстри виробничого навчання…

Ми не стомились від війни і правильно виховуємо наших дітей… Адже війна триває, і домашня смакота в тарілці кожного нашого захисника на Новий рік та Різдво – це наша подяка від Вінниці та вінничан для всіх бійців АТО… Чарівні сани на передову наших волонтерів Анатолія Таранюка і Володимира Морозова вже збираються в дорогу на Схід! Знаєте, робити ось такі подарунки набагато приємніше, ніж їх отримувати! Слава Україні!