Під час цієї рекордної автоподії вінничанин Назар став на коліна перед коханою Настею та попросив її руки… Вона погодилась і сказала коханому «ТАК!» А перед Різдвом пара розписалась у самому центрі Вінниці.

Це найоригінальніше освідчення на Новий рік у Вінниці!

– Всіх вітаємо зі святами! А Насті та Назару – кохання і щастя! Бо їхній поцілунок своїми клаксонами підігрівали майже 500 автівок на АвтоЯлинці… І для Вінниці та закоханої пари це було дуже круто! Звісно, ми робили це вперше, і були свої нюанси… Тепер на 14 лютого, День святого Валентина, ми з хлопцями із «Дорожнього контролю», мабуть, серед білого дня викладемо для дівчат своїми автівками велике серце, — розповіли організатори АвтоЯлинки у Вінниці.

І вже 5-го січня ця красива пара урочисто розписалась під Вежею в центрі Вінниці!

– Весілля буде влітку, а поки що ми вирішили розписатись під символом нашого міста! Бо я працюю зварювальником за кордоном і після свят маю повертатись на роботу! — розповів 22-річний Назар. – Насті в ту мить під АвтоЯлинкою я подарував букет троянд, обручку і мав запускати салют… Але із салютом довелось чекати до Нового року, бо побоялись пошкодити автівки на парковці. Моя кохана – студентка. І ці 7 місяців після нашого знайомства – це найкращий час у моєму житті! Я кохаю тебе, Настюшо!

На церемонію розпису прийшли батьки молодих, друзі, одногрупники. Сьогодні їхня пара була сьомою на оформленні «шлюбу за 24 години». Так швидко розписались, бо після Різдва Нараз повертається на роботу до Словаччини.