Довговолоса красуня Анастасія Єфремова проживає у місті Вінниці. Дівчинка навчається у 4-му класі.

– Я люблю малювати. Образотворче мистецтво — це один з улюблених уроків у школі. У вільний час відвідую секцію плавання та допомагаю батькам. Родина для мене — це найголо­­в­ніше в житті. Ми завжди підтримуємо один одного та допомагаємо. Дякуючи моїм батькам я відростила таке довге та чарівне волосся. Ще з перших років мого життя мама виховувала в мені любов до рідної країни. Тому вже зараз я чітко розумію, що довга заплетена коса — це символ вродливої українки. Волосся миємо лише шампунями з натуральних трав, щоб було довгим та блискучим. Зараз — це моя найбільша гордість.

Батьки випликали волосся Соломії

Чарівне волосся має Соломія Кобринчук із міста  Вінниці. 5-річна дівчинка відвідує «Дошколярик» та в майбут­ньому мріє стати чемпіонкою світу з бальних танців.

– Дуже люблю тан­цю­­вати, тому тренуюсь відразу в де­кількох напрямках. Вже зараз опанувала ча-ча-ча, вальс, джайв та здобула перемоги на бальних турнірах у своїй віковій категорії.  Також  мені подобається танцювати з колективом. Разом — ми команда, тож впевнено здобуваємо перемоги на всеукраїнських змаганнях. У майбутньому я мрію стати професійною танцівницею та підкорити світові сцени.

Також люблю робити різні аплікації зі своєю матусею. Саме їй завдячую своєю вродою та добрим серцем.

Софія Копач