Депортації якого вимагає США. Щоб судити. А він сидить у Австрії і подає апеляції на це рішення.

Світло отримуємо від російського – Григоришина. Якого в Росії днями засудили до позбавлення волі за кримінальним провадженням ( заочно). До цього не раз повідомляли про банкрутство.

Як вам такий розклад? І те, як у Вінниччини і всієї України під носом роздерибанити народне, тобто кожного нас із вами добро! Дивіться таблицю і думаймо що ми вже профукали і яким тарифним геноцидом це обернулось. Щоб завтра так не було із землею та повітрям! Незалежністю України!

Ось як коментують вінничани підняття тарифів:

– За січень люди не заплатять. Ні за газ, ні за електроенергію. В селах – катастрофа, тільки про це й мова… Сьогодні від одного дідуся почула – платити нема чим. Але замерзати не збираюся, ще правнуків хочу побавити. Прийдуть відключати не дам! У мене одностволка є! Я ці траншеї під газ сам рив і труби за свої купляв. І труба йде через мою приватну землю… Ну чим йому заперечити?! – повідомила колега Ірина Лупущенко.

А тепер подивіться які зарплати у наших, навіть обласних очільників цих структур – 180000, 250000 – з преміями… Про 250000 млн. Коболєва за рік говорить вже вся Україна! Тут уже не різниця… а , як кажуть, «дно Атлантіческого океана…». Ознайомтесь з таблицею! Дуже цікаво, хто монополіст сьогодні по тарифах в Україні. Про тарифні майдани майже у кожному районі Вінниччини і м. Вінниці читайте тут – https://33kanal.com/news/115167.html Схоже Україна проснулась!

Тетяна Квасюк