Боксера-профі Сергій Богачук, який увійшов до ТОП-10 вінницьких спортсменів за версією «33 канала» (https://33kanal.com/news/113954.html), тепер можуть відзначити і в рейтингу на світовому рівні.

На офіційному сайті «World Boxing Council» (WBC) розпочалось голосування за багатьма номінаціями для визначення найкращих боксерів та поєдинків у 2020 році. Серед претендентів є й представник Вінниччини – Сергій Богачук. Він претендує на звання «Одкровення року».

У Вінницькій обласній федерації боксу наголошують, що Сергій Богачук є одним з найбільших українських лідерів в США. Адже він тренується саме в цій країні. Сергій не знає поразок на профі-ринзі: він встановив рекорд з 18 поспіль перемог. Усі поєдинки Богачук закінчив достроково.

Стала відома й нова дата бою Сергія Богачука проти американця Брендона Адамса (21 перемога -3 поразки, 13 нокаутів). Боксери мали провести поєдинок у грудні, проте він був перенесений через позитивний тест на «COVID-19» у вінничанина. Поєдинок пройде 25 лютого у Лос-Анджелесі (США).

Майбутній суперник Сергія Богачука претендував у 2019 році на пояс чемпіона світу WBC. Проте в тому поєдинку Адамс зазнав поразки (одноголосним рішенням суддів). І ще один цікавий факт. У 2018 році Брендон Адамс перемагав чемпіона світу з України Євгена Хитрова, завдавши тому першої поразки Євгену на професійному ринзі.

Довідка
Підтримати та віддати свій голос за нашого боксера ви зможете, перейшовши за посиланням: https://bit.ly/3qoxCIt