До поліції звернулись мешканці обласного центру з заявами про те, що невідомі особи вчинили крадіжки самокатів з під’їздів багатоквартирних будинків на Тяжилові.

Поліцейські встановили камери стеження і за їх допомогою знайшли підозрюваних… Це жінка та двоє дівчаток… Одна із них – її донька! Кримінальну парочку по відео поліції впізнали їх односельці!

Виявилось, що самокати крали 37-річна жителька Липовецького району, її 16-річна донька та подружка дівчинки… Під час огляду їхньої квартири  вилучили 5 викрадених дитячих самокатів.

За цей злочин жінці загрожує до 7 років ув’язнення…

Водночас в мікрорайоні Академічний завелась своя «банда» викрадачів, які заходять у під’їзди і виносять велосипеди, самокати, дитячі візочки…

– Цю пару ми вже зафіксували на відео і тепер пропонуємо винагороду за будь-яку інформацію про крадіїв! Бо виносять все! Чекають, поки хтось відкриє двері, зайде в під’їзд і йдуть слідом… По нашому району вже мінімум до 10 велосипедів та самокатів украли!, – повідомив Володимир, мешканець Академічного. – Тому ми самі влаштували «полювання» на цих злодіїв…