Адвокатське об’єднання «Лещенко, Дорошенко і партнери» повідомило 9 лютого, що успішно представило інтереси Антона Валерійовича Шевцова (Антон Шевцов). Розгляд справи колишнього начальника поліції у Вінницькій області тривав майже п’ять років.

– Постановою Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду задоволено касаційну скаргу Керуючого партнера Олександр Лещенко.

Судом задоволено позовні вимоги, визнано протиправним та скасовано наказ про звільнення, виданого Національною поліцією України, поновлено підполковника поліції Антона Валерійовича Шевцова на посаді начальника Головного управління поліції у Вінницькій області з 28.03.2016 року., – повідомили адвокати.

Складна та виважена стратегія нашої команди по справі під керівництвом Керуючого партнера привела до перемоги.

З усіма судовими рішеннями по даній справі можливо ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за єдиним унікальним номером справи: 826/10404/16.

Нагадаємо, що Антона Шевцова із Вінниці з поліції фактично вигнали активісти і фронтовики 5 років тому. Бо тоді голова ГО Автомайдан Вінниця розшукала факти і докази участі Шевцова в параді Перемоги в окупованому Криму, його постійні візити на окуваповані території, засекречену участь в АТО, скандальні вибори в сусідній області і ще цілий букет компромату на Шевцова.

Він все заперечував і тоді під управлінням поліції у Вінниці запалали шини. Приїхали перемовники від Авакова, розбирались і звільнили Шевцова, якого СБУ згодом затримала аж на кордоні з Білорусією, куди він раптом вирішив виїхати. Був у Вінниці суд, адвокати Шевцова затягували процес, як могли, він раптом вийшов на волю і чорний джип повіз його у невідомість…

І ось тепер Шевцов, якого із ганьбою вигнала Вінниця, поновився через суд.

Бо суди в Україні можуть все від скасування правопису до поновлення на роботі ось таких персонажів…

Але чи вистачить сміливості у самого Шевцова, який нині працює керівником охоронної фірми в Криму, приїхати у Вінницю за своєю зарплатою і оформленням пенсії, як начальника ГУНП у Вінницькій області?

Бо на більше навряд чи зможе розраховувати цей “втікач” із України, яка гуманно платить пенсії своїм громадянам на окупованих територіях…

А для одесита Івана Іщенка – нинішнього керівника поліції Вінниччини, це перший серйозний особистий виклик після приходу на посаду генерала Педоса.

Бо важко навіть уявити як зустрінуться два начальники главку – один після параду в окупованому Криму! А інший – після кривавого 2 травня в Одесі, за яке до Іщенко досі є претензії від активістів із Одеси…

Ну і є питання до СБУ, яка спершу викрила Шевцова, затримала із пачкою доларів на кордоні, а потім по команді згори відпустила цього “сепаратиста”, як він сам себе називає у профілі Фейсбуку.

Цікаво, скільки буде коштувати для бюджету України і МВС цей плювок суду на всю правоохоронну систему?

Бо за 5 років за рішенням суду, який поновив Антона Шевцова, йому нарахують чи вже нарахували до 700 тисяч гривень платні..

Які він переведе в рублі чи долари і щасливо буде жити в Криму… І чхати він хотів на Україну, майдан та “фашистів”, які його викрили і вигнали із Вінниці…

Бо він людина системи, яка своїх не кидає…

Ось що пише про це поновлення лідер ГО “Автомайдан Вінниця” Таїса Гайда:

«Друзі, не скидайте мені у приват новину про те, що колишній мент Шевцов поновився на посаді. Дякуючи вам, я вже в курсі.

І не запитуйте “Як же так?”)

Що ж в тому дивного, враховуючи, які продажні у нас суди?

А ще згадайте як кримінальне провадження проти нього закрили ще у 2016 і всі докази пропали.

Хіба щось змінилось за 5 років? Крім того, що багато справжніх або загинуло або померло.

Це все прогнозовано і очікувано)

Але цікаво чи з Миротворця тепер його теж знімуть ? Він же тепер не “ізмєннік родіни”?

Далі буде не менш цікаво…