Справжній резонанс викликала у читачів публікація з минулого номера газети «Начальник поліції нетверезим закрився у туалеті? Його відсторонили від посади».

Відомо, що по­ліцейського вже відсторонили від посади на час досудового розслідування, а новим т.в.о. керівника Теплицького від­ділення поліції став Олександр Берчук. Із ним минулого тижня зустрілись активісти.

– Ми запитали у нього, чи планує він діяти як його попередники. Але новий керівник заявив, що ніколи не їздив п’яним за кермом, — повідомили вони. — А в його планах – працювати та служити на благо громади Вінниччини. Тож будемо надіятись, що й він надалі залишиться такою ж порядною людиною.

Нагадаємо, громадські активісти, зокрема Юрій Ларченко, зняли відео, де звинуватили тодішнього керівника Теплицької полі­ції Валентина Савчука у нетверезій їзді за кермом службової машини. Хоч сам він усі звинувачення відкидає й стверджує, що цю справу проти нього замовили недоброзичливці.

На жаль, під час підготовки журналіст припустилась помилки і вказала невірне прізвище затриманого. Прошу вибачення у начальника Бершадського відділення поліції Віктора Піруса за цю допущену помилку.

Валентина Лісова