– Шановні жителі Гранівського старостинського округу!
Нині депутатський корпус, я, як голова громади, постали перед черговим викликом, який потребує оперативного вирішення: свої повноваження склав староста Гранівського старостинського округу Василь Вікторович Яровий. Це його власне рішення і його вибір, який ми поважаємо і маємо прийняти., – повідомила голова Краснопільської ОТГ Катерина Романенко.

– Його покликання – служити Богу, він воліє йти по життю саме цим шляхом. Ми щиро вдячні Василю Вікторовичу за ту велику об‘єднавчу місію, котру взяв на себе в нелегкий час становлення Краснопільської територіальної громади в її розширеному складі, за спільну організаційну роботу в питаннях налагодження ефективного надання адміністративних послуг жителям Гранівського старостинського округу, благоустрою щодо розчистки сільських доріг від заметів, ті старання, яких доклав під час виконання своїх повноважень сільського старости.

Громада має повноцінно жити далі і рухатися вперед, тож кадрові зміни жодним чином не мають впливати на якість послуг, які жителі села отримують безпосередньо за місцем проживання, та на роботу старостату вцілому.

Саме тому депутатським корпусом було прийнято рішення на 5 позачерговій сесії 8 скликання 26 лютого 2021 року не зволікати з кадровим призначенням і затвердити нову кандидатуру на посаду старости Гранівського старостинського округу.
Будемо відвертими: дискусія щодо кандидатур була тривалою і суперечливою. Але в її основу ми поклали виключно інтереси людей.

Адже уже в понеділок хтось має виконувати нотаріальні дії, реєструвати акти цивільного стану, видавати довідки, оформлювати пакети документів на субсидії, вирішувати всі організаційні питання. Тому наш вибір впав на С. О. Парно – людину, яка має великий досвід роботи в органах місцевого самоврядування, фахову підготовку та підтверджені організаторські здібності.

У відповідь на можливі нагнітання ситуації та домисли щодо цього кадрового призначення зазначаємо, що рішення приймалося колективно, виключно в інтересах жителів села, задля вчасного та якісного отримання ними усього спектру послуг на місцевому рівні, ефективного вирішення усіх питань закладів сільської інфраструктури та життя громади загалом.

Бажаємо Світлані Олександрівні плідної праці на благо громади та всебічної підтримки від її жителів. Романенко К.М., Бабій В.Я., Дерманська М.А., Загребельний В.В., Захарчук В.В., Пастушенко Т.В., Довженко В.П., Діхтяр В.П., Загребельний П.П., Кравець П.М., Кравець О. П., Чайнюк О.С., Розвора О.А., Ткаченко Л.А., Сіполя С.Д.