Благодійний фонд «Діма Шилов» разом із «33-м каналом» організував поїздку для вінницьких дітей-сиріт у казкову країну Vinny Land.

Організаторка поїздки Надія Дмитрієва каже, що дарувати радість потрібно тим, хто цього потребує найбільше.

У час пандемії життя забирає близьких людей у кожного. Тож всі зайняті своїми турботами.

– Я вважаю, що зараз, як ніколи, потрібно підтримувати дітей вразливих категорій. Не піаритись на чужому горі, а навпаки — допомагати діткам відчути себе повноцінними та щасливими. Цього разу радість ми подарували дітям-сиротам. Весь процес організували власними силами. І дуже вдячні власникам країни зимових розваг Vinny Land за те, що дали можливість безкоштовно покатати діток на тюбах, — ділиться Надія.

– Я не кричу про те, що роблю багато добрих справ. А навпаки, закликаю всіх приєднуватись і дарувати щастя діткам разом. Це дуже цінно, коли на обличчях маленьких школяриків, які залишились без батьків, з’являються усмішки.

Від деяких діток мама і тато відмовились ще в пологовому, але були і ті, чиї батьки загинули. Кожен з них мріє про повноцінну сім’ю та щирі батьківські обійми. Це те, що звичайні діти не цінують…

Під час заходу ми влаштували пікнік на свіжому повітрі з дотриманням всіх карантинних обмежень. Погода була тепла і сонячна. Тож «сонечко» ми обрали символом цього дня. І у такій формі на тюбах дітвора загадувала свої бажання та спускалась із засніженої гірки.

Софія Копач
 «33-й канал» – інформаційний партнер БФ «Діма Шилов»