Зараз немає дефі­циту насіння овочів, як у минулі часи, навпаки, городник розгублюється від асортименту представлених культур, і ми можемо вам допомогти у вирішенні цієї проблеми.

Багаторічна копітка праця по вирощуванню і відбору дозволила нам зібрати в своєму господарстві шедеври світової селекції городніх культур.

Перлиною нашої колекції є огірки з пучковим типом плодоношення, коли в одному вузлі утворюється до 8-10 зав’язей. Смачні плоди придатні для консервації і вживання у свіжому вигляді, обліплені плодами батоги радують городника все літо. У нашій колекції є сім видів таких огірків: Каліф, Зелений дощ, Зевс й інші.

Так само можемо вам запропонувати кращі сорти томатів універсального призначення: Жовтий дамський пальчик, Строкатий унікум, Маршал, Томатне дерево.

Кондитерський соняшник Білий тигр, з присмаком горішків, стане вашими улюбленими ласощами. Дині Самарканд і Мірзачульская порадують своїм смаком найвибагливіших гурманів. Баклажан без гіркоти Білий гриб, товстостінні перці Тауер, Ротонда і Монте-Карло, цукрова кукурудза Біла і Мармурова.

Зателефонуйте нам — і ви зможете придбати це та інше насіння шедеврів світової селекції овочевих рослин. 099 400 94 95, 067  169 32 42